Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Image

N Harfi Ile Baslayan Esyalar


N Harfi Ile Eşya

N Harfi ile Başlayan Eşyalar

Nesneler ve Eşyalar

Nesneler ve eşyalar günlük hayatımızda sıklıkla kullandığımız araçlar ve gereçlerdir. "N" harfi ile başlayan çok sayıda nesne ve eşya bulunmaktadır. İşte bunlardan bazıları:

* **Notebook:** Yazmak veya çizmek için kullanılan defter veya blok. * **Nohut:** Kurubaklagiller familyasına ait, besleyici değeri yüksek bir bitki. * **Nergis:** İlkbaharda açan, sarı veya beyaz renkli güzel bir çiçek. * **Nar:** Kırmızı kabuklu, içi taneli bir meyve. * **Nefeslik:** Solunum yollarını açmak için kullanılan cihaz.

Giyim ve Aksesuarlar

"N" harfi ile başlayan giyim eşyaları ve aksesuarları da mevcuttur. Bunlar arasında şunlar yer almaktadır:

* **Necklace:** Boyuna takılan kolye. * **Nightgown:** Uyku sırasında giyilen gecelik. * **Nose ring:** Burna takılan halka veya çivi. * **Nail polish:** Tırnakları renklendirmek için kullanılan oje. * **Needle:** Dikiş veya örgü işlemlerinde kullanılan iğne.

Ev Gereçleri

Evlerimizi düzenli tutmak ve işlerimizi kolaylaştırmak için kullanılan ev gereçleri de "N" harfiyle başlamaktadır. Bazı örnekler şunlardır:

* **Napkin:** Yemek sırasında kullanılan kağıt veya kumaş mendil. * **Nightlight:** Gece uyurken ortamı hafifçe aydınlatan lamba. * **Nutcracker:** Kuruyemişleri kırmak için kullanılan alet. * **Needle threader:** İğneye iplik geçirmek için kullanılan araç. * **Non-stick pan:** Yiyeceklerin yapışmasını önleyen özel kaplamaya sahip tava.

Diğer Eşyalar

Yukarıda belirtilenlerin yanı sıra, "N" harfi ile başlayan başka nesneler ve eşyalar da bulunmaktadır:

* **Name tag:** Bir kişinin adını veya unvanını gösteren etiket. * **Number:** Sayı veya rakam. * **Nature:** Doğa ve çevre. * **Nationality:** Bir kişinin ait olduğu ülke veya millet. * **Navy:** Deniz kuvvetleri.


Comments